Војна академија, 48. епизода

„Војна академија“, четврта сезона, премијерно је емитована на РТС 1 2018. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

Цеца доводи Бугија код својих, а тамо он сазнаје о Цецином ранијем животу и каква јој је породица. Касније, он одлази у Ријину кафану, а одатле са њом код ње где су водили љубав. Ика посећује своју бившу екипу и успева да их натера да му оставе породицу на миру, али га касније хапси полиција и на Стошићево ургирање пушта. Анђела и Панић одлазе до њене куће, али тамо од њене баке откривају да јој мајка ту више не живи и да је отишла са неким пробисветом и променила број телефона. Такође, они откривају истину о њеном оцу што њу потпуно слама. Током боравка у кафани, на Шашу насрће неки момак, али Мирко успева да га пребије и отера. Видевши призор између Мирка и Шаше после туче, Виолета одлази, а Мирко одлучује да запроси Шашу. Кад је она пристала, Мирко је отишао до Милијарде да јој саопшти радосну вест. На путу за Београд, аутобус у ком су Груја и Мара запада у гужву због удеса испред њих. Путници су изашли да протегну ноге током чега је Мари позлило.

Улоге тумаче: Бојан Перић, Бранко Јанковић, Славен Дошло, Тијана Печенчић, Ђорђе Стојковић, Анђела Јовановић, Гордана Пауновић, Јован Јовановић, Јована Беловић, Драгана Дабовић, Тамара Дратичевић, Радивоје Буквић, Гордан Кичић, Виктор Савић и многи други.
Режија Дејан Зечевић, сценарио Зорица Цвијетић (по причи Гордана Михића и Бобана Јевтића)

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво