Војна академија, 44. епизода

„Војна академија“, четврта сезона, премијерно је емитована на РТС 1 2018. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

Због одбијања да изврши наређење, Ика бива послат у затвор, али тамо одбија да једе због чега Стошић долази да га опомене и припрети му продужавањем казне. Груја затиче Нађу уплакану, а она му одговара да се заљубила у мајора Марковића, али да он има супругу која је новинарка. Кад ју је позвао мобилним телефоном, Александра му је одбрусила не знајући да ју је позвао Стошић. Током одласка по месо за војску, Буги свраћа код Рије и њеног сина, а Грују Мара одводи у шпајз где започињу прво вођење љубави, али их у томе прекида долазак њеног оца. При повратку у касарну, настао је мали неспоразум између Грује и потпуковника Јежа јер је Груја остао само у боксерицама у џипу јер је униформу дао Буразеру да му ушије. Касније, друштво преко Гвоздена одлази у тајну посету Ики током које су он и Анђела признали једно другом шта осећају. Шаша се уписала на часове плеса код Мирка и Виолете како би спровела свој план да врати Мирка себи у дело. Глумац говори редитељу да се заљубио у Зимче.

Улоге тумаче: Бојан Перић, Бранко Јанковић, Славен Дошло, Тијана Печенчић, Ђорђе Стојковић, Анђела Јовановић, Гордана Пауновић, Јован Јовановић, Јована Беловић, Драгана Дабовић, Тамара Дратичевић, Радивоје Буквић, Гордан Кичић, Виктор Савић и многи други.
Режија Дејан Зечевић, сценарио Зорица Цвијетић (по причи Гордана Михића и Бобана Јевтића)

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво