Војна академија, 41. епизода

„Војна академија“, четврта сезона, премијерно је емитована на РТС 1 2018. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

Клисура и Виолета најављују своју свадбу Милијарди, а она чудно реагује. Током трчања, Бркићев вод пролази поред Ријине куће па је она Махнула Бугију што је Бркић дочекао на нож. Цеца упућује Панића код Анђеле, а она му открива чија је у ствари ћерка. Џаковићев вод упознаје свог новог надређеног, потпуковника Данила Јежа. Током састанка са Џаковићем, Зимчетом и Стошићем, Кашанин прима позив и открива да се глумац вратио на снимање и да ће му он, на своје велико незадовољство, бити стручни сарадник. Десимир моли Џаковића да му позајми војни уређај за проналазак подземних вода што Џаковић одбија. На вежби, Зимчетов вод упознаје свог новог професора, мајора Жељка Тремошљику.

Улоге тумаче: Бојан Перић, Бранко Јанковић, Славен Дошло, Тијана Печенчић, Ђорђе Стојковић, Анђела Јовановић, Гордана Пауновић, Јован Јовановић, Јована Беловић, Драгана Дабовић, Тамара Дратичевић, Радивоје Буквић, Гордан Кичић, Виктор Савић и многи други.
Режија Дејан Зечевић, сценарио Зорица Цвијетић (по причи Гордана Михића и Бобана Јевтића)

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво