Војна академија, 37. епизода

„Војна академија“, трећа сезона, премијерно је емитована на РТС 1 2017. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

Мајор Кашанин је везан за столицу, док га Мирољуб, друг из детињства, а сада вођа најопасније организоване криминалне групе на Балкану, испитује. Изгледа да је Вера жртвовала Кашанина за могућност хватања банде, док је начелник Академије огорчен што је од њега крила читаву акцију. Ипак, војска има план како да похвата опасне типове, али и да спаси свог човека. Буги и Груја су још увек на дистанци, што ниједном од њих двојице не прија. "Познати глумац" наставља да "вршља" по академији. Сви му излазе у сусрет, мада некима "иде на живце". Кадетима повремено долазе родитељи у посету, из разговора сазнаје се да влада велики страх да деца не падну годину. Последице су у том случају велике. Милијарда проналази Виолетин брусхалтер међу Мирковим стварима чиме почиње комично "саслушавање".

Улоге тумаче: Радован Вујовић, Бојан Перић, Тијана Печенчић, Драгана Дабовић, Иван Михаиловић, Бранко Јанковић, Јелисавета Орашанин, Тамара Драгичевић, Ана Станић, Никола Ракочевић, Невена Ристић, Љубомир Бандовић и други.
Редитељ Дејан Зечевић, сценаристи Бобан Јевтић и Милан Коњевић

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво