Војна академија, 36. епизода

„Војна академија“, трећа сезона, премијерно је емитована на РТС 1 2017. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

Велика ствар! На Војној академији снимаће се филм и серија! Начелник упознаје познатог глумца са старешинама и даје им у задатак да га што боље уведу у дух живота Академије. Надаље, где год се појави, изазива одушевљење кадета, а нарочито су осетљиве на његов шарм Шеки и Буразер. Нераздвојни другови Груја и Буги испољиће свој латентни сукоб пред свима на часу борилачких вештина, након чега као да нема повратка. Вера и даље "обрађује" Кашанина, тражећи од њега помоћ служби, коју он неће моћи да одбије. Убрзо се читава ствар претвара у узбудљив трилер у коме Мајор Кашанин игра пресудну улогу. Адвокат Пете позива Надицу на вечеру, како би радили на "случају". Џале, готово полудео од бриге што му она није рекла за позитиван тест трудноће, први пут направи испад.

Улоге тумаче: Радован Вујовић, Бојан Перић, Тијана Печенчић, Драгана Дабовић, Иван Михаиловић, Бранко Јанковић, Јелисавета Орашанин, Тамара Драгичевић, Ана Станић, Никола Ракочевић, Невена Ристић, Љубомир Бандовић и други.

Редитељ Дејан Зечевић, сценаристи Бобан Јевтић и Милан Коњевић 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво