Војна академија, 30. епизода

„Војна академија“, трећа сезона, премијерно је емитована на РТС 1 2017. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

Нови дан је освануо за кадете. Они се баве уобичајеним пословима, али и једни другима. Анђела и њена тајновитост, изгледа, веома интригирају неке њене колеге. Ипак, и они су већ чули вест о Рису, поручнику кога не познају, а који је у невољи. А о стању на опкољеном аеродрому, као ни о Рису, нових података немају ни наченик Академије, ни мајор Жарач, ни служба информисања. Сви су забринути, али највише они који су и били најближи Рису - његове колеге и пријатељи, окупљени код Зимчета око телевизора, напето прате развој тешке ситуације у Африци. На аеродрому, Рис и Лила покушавају да изведу опасну акцију којом би ослободили главни предајник и мобилни "ап-линк" од терориста, што би и био једини спас за све. Док се шуњају подземним ходницима са оружјем "на готовс", међу њима долази до спознаје о узајамној привлачности. За то време, Зимче, изједена грижом савести због поновљене "прељубе" са Стошићем, гледа, по први пут, раније снимљену видео поруку коју је добила од Риса.

Улоге тумаче: Радован Вујовић, Бојан Перић, Тијана Печенчић, Драгана Дабовић, Иван Михаиловић, Бранко Јанковић, Јелисавета Орашанин, Тамара Драгичевић, Ана Станић, Никола Ракочевић, Невена Ристић, Љубомир Бандовић и други.
Редитељ Дејан Зечевић, сценаристи Бобан Јевтић и Милан Коњевић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво