Војна академија, 29. епизода

„Војна академија“, трећа сезона, премијерно је емитована на РТС 1 2017. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

Вера из ВБА као да посвећује пажњу испитивањима мајора Кашанина, коме то дискретно "решетање" нимало не прија. Ипак, изгледа као да их нешто узајамно привлачи. Логор мировне мисије у коме служи Рис коначно заиста нападају радикални исламисти. Штура, и даликатна вест се шири преко Шаше до осталих "класића", а Стошића и Зимче затиче у длеикатној ситуацији. Телевизија преноси конференцију за новинаре на којој говори Шашвари о ситуацији на аеродрому где се налазе опкољени чланови Мисије, као и група талаца. Све везе су у прекиду. Пријатељи, окупљени око Зимче, прате ситуацију у Африци, али осим понеког руског сателитског снимка, нема нових информација. На терену, Рис покушава да осмисли акцију којом би ослободили главни предајник и мобилни "ап-линк" од терориста, што би им био једини спас.

Улоге тумаче: Радован Вујовић, Бојан Перић, Тијана Печенчић, Драгана Дабовић, Иван Михаиловић, Бранко Јанковић, Јелисавета Орашанин, Тамара Драгичевић, Ана Станић, Никола Ракочевић, Невена Ристић, Љубомир Бандовић и други.
Редитељ Дејан Зечевић, сценаристи Бобан Јевтић и Милан Коњевић

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво