Војна академија, 28. епизода

„Војна академија“, трећа сезона, премијерно је емитована на РТС 1 2017. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

Вест да су Зимче и Стошић "у вези" брзо се шири међу старим пријатељима са класе. Свако у ланцу извештавања дода још по нешто, тако да од "тајне" не остаје ништа. Сви су узбуђени и збуњени том новом интригом. Мистериозна жена, Вера, која је управо стигла у "рутинску контролу" на Војну академију, долази из ВБА и започиње контролу рада запослених. Свима је неугодно, а нарочито мајору Кашанину. Око логора Мировне мисије у којој је Рис компликује се безбедносна ситуација. Лила наговештава Рису да ће их вероватно ускоро евакуисати одатле. Зимче је и даље забринута и усамљена. Када је Стошић поново позове на пиво, она је у недоумици да ли да прихвати или одбије. Клисура напредује у плесу, али и у односу са тајанственом Виолетом.

Улоге тумаче: Радован Вујовић, Бојан Перић, Тијана Печенчић, Драгана Дабовић, Иван Михаиловић, Бранко Јанковић, Јелисавета Орашанин, Тамара Драгичевић, Ана Станић, Никола Ракочевић, Невена Ристић, Љубомир Бандовић и други.
Редитељ Дејан Зечевић, сценаристи Бобан Јевтић и Милан Коњевић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво