Војна академија, 13. епизода

„Војна академија“ је серија премијерно емитована на РТС 1 2012. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

Рис и Зимче никако не успевају да објасне једно другом шта им се заправо дешава. Тако се све више удаљавају, што отвара Лели простор да се нада. Њене емоције према Рису очито нису само ствар прошлости. У овај љубавни троугао пун дечјих недоумица и младалачке страсти полако се увлачи и Стошић, који први пут у животу заиста почиње да се везује за некога. Капетан Жарач и Шеки схватају да су једно за друго, али пред њима је наоко нерешив проблем. Лаки изгледа да ће поновити Зимчетову судбину по питању математике и злокобног професора Вилотића који сурово руши наде многих кадета. Џаковић тражи одсуство због породичних проблема. Клисури се примичу тужне вести.

Улоге тумаче: Радован Вујовић, Бојан Перић, Тијана Печенчић, Драгана Дабовић, Иван Михаиловић, Бранко Јанковић, Јелисавета Орашанин, Тамара Драгичевић, Ана Станић, Никола Ракочевић, Невена Ристић, Љубомир Бандовић и други.
Режија Дејан Зечевић, сценарио Гордан Михић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво