Јутро ће променити све, 4. и 5. спојене

Прича избегава клише у представљању генерацијских тема, одликује се специфичном емотивношћу и софистицираним хумором. Преко борбе са животним изазовима једне генерације, серија покушава и да дочара дух Београда данас: говори о онима који живе у њему, онима који из њега одлазе, али и онима који му се поново враћају. Прати живот четворо тридесетогодишњака кроз период од годину дана.

Сви су забринути због Анђелиног изненадног нестанка и крећу у потрагу. Љуба има проблем и моли Сашу да му помогне. Док тражи Анђелу, Филип схвата да су се ствари у Београду промениле откад је отишао и да више не познаје своју сестру. Када су сви схватили да ипак морају да позову полицију, Анђела се појављује на вратима.

Љуба се буду рано ујутро у празној теретани где већ борави неко време. Анђела покушава да објасни Мирославу да је заиста крај, што он никако не прихвата. Филип одлази у своју стару фирму али не затиче атмосферу какву је очекивао. Након што открије Љубину тајну, Миљана га избацује из стана. Душан и Биљана су се понадали да им бар једно дете иде правим путем, али након онога што им је Анђела саопштила, схватају да то није тако.

Улоге тумаче Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић.

Сценаристи Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић.

Режија Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво