Војна академија, 10. еп.

„Војна академија“ је серија премијерно емитована на РТС 1 2012. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

Лела и Рис боре се против авети прошлости. У томе су и даље заједно. Зимче осећа да се нешто догађа са Рисом, а Стошић покушава да импресионира Лелу. Капетан Жарач је поново дежуран у кухињи. Куварица Шеки ће га, уз свесрдну помоћ Буразера позвати на вечеру у свој дом. Ипак, појавиће се озбиљна препрека на путу њиховом зближавању. Капетан Кашанин и сам ће осетити фаталну привлачност психолошкиње из кадетских снова. Ромео Џаковић запросиће своју љубљену Надицу - Јулију онда када се она најмање буде надала. Стошићева мајка има лош животни период, син ће јој можда први пут показати да уме да буде уз њу када треба. Док град живи своју ноћ, мајка је уснула на рамену свог неприметно одраслог сина.

Улоге тумаче: Радован Вујовић, Бојан Перић, Тијана Печенчић, Драгана Дабовић, Иван Михаиловић, Бранко Јанковић, Јелисавета Орашанин, Тамара Драгичевић, Ана Станић, Никола Ракочевић, Невена Ристић, Љубомир Бандовић и други.
Режија Дејан Зечевић, сценарио Гордан Михић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво