Војна академија, 9. еп.

„Војна академија“ је серија премијерно емитована на РТС 1 2012. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

За младе кадете почела је друга година студирања на Академији. Неки су, међутим, поново "гуштери" и навикавају се на ново друштво. А у новој класи су и Лаки који је захваљујући Рису успешно прошао пријемни, али и Рисова бивша девојка Лела, која случајно дели и собу са Зимчетом. О Лелиним мотивима да тајно упише Академију, нико још не зна ништа, али се заљубљеном пару, Зимчету и Рису, то неће нимало допасти. Други пар који пратимо са симпатијом, Надица и Џале, налази се пред једним нерешивим проблемом од кога ће зависити судбина њихове везе. На помолу је и трећа кадетска љубав. Док Клисура и даље брине о својој проблематичној породици, Шаша је увек уз њега, да га подржи. Комична симпатија коју куварица Шеки осећа према капетану Жарачу доживеће ново искушење.

Улоге тумаче: Радован Вујовић, Бојан Перић, Тијана Печенчић, Драгана Дабовић, Иван Михаиловић, Бранко Јанковић, Јелисавета Орашанин, Тамара Драгичевић, Ана Станић, Никола Ракочевић, Невена Ристић, Љубомир Бандовић и други.

Режија Дејан Зечевић, сценарио Гордан Михић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво