Читај ми!

Војна академија, 7. епизода

„Војна академија“ је серија премијерно емитована на РТС 1 2012. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

Крај школске године је ту. Кадети славе, једни зато што су положили све испите, а други јер су дали чувени студентски "услов". Само Зимче се пакује. Нема никога да је испрати, осим најбоље другарице Шашвари. За крај године спрема се и неизбежна представа у којој ће заблистати срећни пар - Ромео и Јулија. Одлазе код симпатичног професора Зековића који воли поезију, у нади да ће им помоћи да остваре своје жеље. Рис води Лакија, брата свог погинулог друга, код Мраза да га спреми за пријемни на Војној академији. Лаки не верује у себе и нема никога ко би у њега веровао, осим Риса. "Опаки" Стошић показаће и своје друго лице. Извиниће се Тањи, девојци коју је повредио једне ноћи. Мења се и његов однос према оцу. Први пут осети да овоме треба његова подршка. Рокса излази са поручником Васкетом. Чека је велико разочарање које ће јој помутити радост, у њој стидљиво зачету. Ипак, Пасуљанске ливаде их у даљини чекају.

Улоге тумаче: Радован Вујовић, Бојан Перић, Тијана Печенчић, Драгана Дабовић, Иван Михаиловић, Бранко Јанковић, Јелисавета Орашанин, Тамара Драгичевић, Ана Станић, Никола Ракочевић, Невена Ристић, Љубомир Бандовић и други.

Режија Дејан Зечевић, сценарио Гордан Михић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво