Војна академија, 2. епизода

„Војна академија“ је серија премијерно емитована на РТС 1 2012. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

Прво јутро на Војној академији свако од њих преживљава на свој начин, а сви заједно остављају трагове свог детињства иза себе. Строгост амбијента и тежина обавеза мења их у једном дану. Буђење, умивање, намештање кревета са чувеном беспрекорном "машном", задуживање опреме, постројавања, упознавање старешина, фотографисање за исправе, први заједнички оброци, крчење шуме, чак и наговештаји првих симпатија - све то, и много више стало је у овај један дуги кадетски дан. Уследиће и сусрет са родитељима, који су се окупили да их виде у униформи и да их поздраве. Биће много изненађења и неочекиваних обрта, како за родитеље, тако и за кадете.

Улоге тумаче: Радован Вујовић, Бојан Перић, Тијана Печенчић, Драгана Дабовић, Иван Михаиловић, Бранко Јанковић, Јелисавета Орашанин, Тамара Драгичевић, Ана Станић, Никола Ракочевић, Невена Ристић, Љубомир Бандовић и други.

Режија Дејан Зечевић, сценарио Гордан Михић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво