Читај ми!

Сумњива лица, 39. и 40. спојене први циклус

Серија „Сумњива лица“ инспирисана је комедијама Бранислава Нушића „Др“, „Мистер долар“, „Сумњиво лице“, „Народни посланик“ и „Власт“.

Пошто је изабран за посланика у Републичком парламенту Милорад се заједно са Мајом враћа у Београд. Смештају се код његових родитеља. Пред њим је нови живот - рад у странци и Парламенту. Већ на самом почетку ствари нису онакве какве је Милорад очекивао да ће бити.

Милорад се упознаје са радом странке и својим новим страначким колегама. На изненађење свих, као и њега самог, већ првог радног дана од председника странке, министра Сивковића, добија врло важно задужење. За Мају је живот у кући Цвијовића неиздржив. Она размишља да се што пре одсели од њих.

Играју: Никола Ракочевић, Борис Исаковић, Јасна Ђуричић, Срђан Милетић, Јована Стојиљковић, Андрија Кузмановић, Милош Тимотијевић, Марта Бјелица, Феђа Стојановић, Анђелика Симић, Милош Самолов, Бранка Катић, Исидора Минић, Андреј Шепетковски, Нада Шаргин, Бојан Жировић, Наташа Марковић, Бранка Шелић, Јелена Тркуља, Миљана Гавриловић, Марко Гверо и многи други.
Сценарио: Петар Михајловић
Режија: Владимир Тагић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво