Читај ми!

Сумњива лица, 33. и 34. епизода, спојене, 1. циклус

Серија „Сумњива лица“ инспирисана је комедијама Бранислава Нушића „Др“, „Мистер долар“, „Сумњиво лице“, „Народни посланик“ и „Власт“.

Доктор Пузигаћа и Тина саопштавају Аци да ће бити кандидат њихове странке за народног посланика. Вођење кампање као и припрему Аце за сва политичка искушења која га очекују, на себе преузима Тина. Аца покушава да придобије Милорада за своју политичку опцију, али без успеха. Милорад је у новом политичком ангажману видео прилику за тријумфални повратак у Београд и не жели сада од тога да одустане.

Милорад и Аца су у све већем сукобу. Пада и опклада ко ће од њих двојице постати народни посланик на изборима. За то време, Батица и Сине припремају спектакуларну политичку промоцију странке на локалу
ангажовањем естрадне звезде. Политика све више улази у кућу Александра Пантића званог Аца Бетон. Анђа и Милорад се сукобе у кухињи око политике и моралних вредности.

Играју: Никола Ракочевић, Бранислав Лечић, Мирјана Карановић, Јована Стојиљковић, Анђелика Симић, Слободан Нинковић, Јелена Ђокић, Никола Вујовић, Милош Влалукин, Игор Дамњановић, Катарина Марковић, Борис Миливојевић, Владан Дујовић, Јована Гавриловић, Андрија Кузмановић и други. 

Сценаристи Слободан Обрадовић и Драган Николић, режија Дарко Лунгулов

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво