Читај ми!

Сумњива лица, 23. и 24. епизода спојене, 1. циклус

Серија „Сумњива лица“ инспирисана је комедијама Бранислава Нушића „Др“, „Мистер долар“, „Сумњиво лице“, „Народни посланик“ и „Власт“.

Милорад и Маја су се склонили из Београда у Мајино родно место. Док Мају родитељи држе затворену у кући, без мобилног и било каквог контакта са спољним светом, Милорад се сместио у једини хотел у вароши да је сачека. Мајин отац, Аца Бетон, председник општине и локални тајкун, добија обавештење да у његову општину стиже инспектор за корупцију.

Аца Бетон тражи помоћ од свог саветника др Пузигаће, неурачунљивог хипохондра, како да избегне "инспектора-ревизора"? Маја шаље своју најбољу другарицу Сузану да пронађе Милорада и пренесу му да је држе закључану у сопственој кући. Милорада посећује Марица, ћерка власника хотела "Европа". Њих двоје се брзо спријатеље.

У главним улогама: Никола Ракочевић, Бранислав Лечић, Гордан Кичић, Младен Совиљ, Јована Стојиљковић, Анђелика Симић, Слобода Нинковић, Борис Миливојевић, Власта Велисављевић, Јована Гавриловић, Маја Шуша, Влада Дујовић, Катарина Гојковић, Бранко Јанковић, Душко Радовић, Бора Ненић и многи други.
Сценариста: Петар Михајловић, сарадник на сценарију: Бобан Јевтић
Редитељ: Горан Станковић

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво