Читај ми!

Моја генерација Z, 33. и 34. епизода, спојене

Играна серија "Моја генерација Z" говори о тинејџерима који су наследили чувене "миленијалце", односно о матурантима једне београдске гимназије (рођеним 2000-те, у години Змаја по кинеској астрологији). Серија је снимљена у заједничкој производњи Радио-телевизије Србије и извршне продукције "Оригинал Филм", има 44 епизоде а режирали су је Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић.

Михајло је, када је видео како се развија однос Бојане и Дарка, снимио скривену поруку упућену Бојани и поставио је на изазов генерације. Бојана не зна шта да ради. Док она размишља друге девојке почињу да се јављају Михајлу, одушевљене његовим наступом. Цео разред се спрема за предстојећи писмени из енглеског језика, а Васини родитељи постављају ултиматум: или ће поправити оцене или ће морати да одустане од кошарке. Васа је писмени лоше урадио, али изненада добија прилику да поправи свој рад.

Сви се окупљају код Милана у кафићу и подруму, како би му помогли око сређивања простора. Марија све време снима мобилним за пренос уживо на Инстаграму.
Поред окупљених ученика, у Миланов кафић долазе и неки професори који такође желе да помогну...

Уредник серије: Марко Новаковић
Сценаристи: Владимир Симић, Владимир Ћосић, Милена Деполо, Милан Коњевић, Нина Џувер и Бранислав Черњев
Улоге тумаче: Предраг Васић, Јована Миловановић, Катарина Живковић, Никола Станковић, Јана Милосављевић, Немања Рафаиловић, Кристијан Марковић, Ненад Петровић, Исидора Грађанин, Никола Малбаша, Кристина Јефтовић, Сава Стојановић, Стефан Вукић, Ивана Аџић, Милан Зарић, Вања Јовановић, Матеа Милосављевић и други.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво