Читај ми!

Јутро ће променити све, 4. и 5. еп. Спојене

Серија „Јутро ће променити све“, снимљена 2018. године, говори о младим људима који су прешли тридесету, завршили са школовањем, нису оформили породицу, немају сталне послове и још увек трагају за собом и „својим местом“ у свету. У раскораку између ране младости која им измиче и одраслог доба, они покушавају да редефинишу своје пријатељске и емотивне односе и схвате „куда даље“. Серија прати живот четворо тридесетогодишњака у Београду, кроз период од годину дана.

Сви су забринути због Анђелиног изненадног нестанка .Тражећи Анђелу по граду, Филип схвата да су се ствари много промениле откад је отишао, и има осећај да више не познаје своју рођену сестру. Целодневна потрага се безуспешно завршава, и таман кад су сви схватили да ипак морају да зову полицију, Анђела се појављује на вратима.

Љуба се буду рано ујутро у празној теретани где већ борави неко време. Анђела покушава да објасни Мирославу да је заиста крај, што он никако не прихвата. Филип одлази у своју стару фирму али не затиче атмосферу какву је очекивао. Након што открије Љубину тајну, Миљана га избацује из стана. Душан и Биљана су се понадали да им бар једно дете иде правим путем, али након онога што им је Анђела саопштила, схватају да то није тако.

Улоге тумаче Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић. Сценаристи Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић. Режија Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво