Читај ми!

Мој рођак са села, 11-13

"Мој рођак са села" је драмска серија која је снимљена у копродукцији Радио-телевизије Србије и Кошутњак филма.

После сусрета са Арсићем, Драгана схвата да жели да живи само са Малишом и да има снаге да организује нови породични посао. За доручком, запањеним Малешевићима, Драгана излаже свој план у вези са дотрајалим хотелом који је видела, а који могу повољни да купе заједно са Катанићима.

У дилеми да мужу опрости неверство или да га и сама превари, Милена одлучује да позове на састанак свог удварача из гимназије.
Миломир Вранић покушава да помогне Немцу да пронађе свог сина пилота чији је авион оборен у Србији за време бомбардовања 1999. године. А за то време, Дракче ће имати непредвиђени сусрет са прелепом женом у коју ће се заиста заљубити.

Играју: Војин Ћетковић, Драган Јовановић, Дубравка Мијатовић, Танасије Узунович, Небојша Глоговац, Душанка Стојановић, Љубинка Кларић, Сузана Лукић, Лазар Дубовац, Аљоша Вучковић, Феђа Стојановић, Милева Жикић, Бојана Ковачевић и други.

Према сценарију Радослава Павловића, серију је режирао Марко Маринковић.

Серија је добро примљена од гледалаца, те је остварила рекордну гледаност премашивши 3 милиона гледалаца по епизоди. Ради се о једној од најуспешнијих играних серија из продукције Радио-телевизије Србије у последњој деценији.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво