Читај ми!

Сумњива лица, 34.еп.

Серија „Сумњива лица“ доноси причу о друштвено-политичком успону породице Цвијовић, у продукцији РТС-а и извршној продукцији Филм Делукс. Првих 12 епизода серије рађено је по комедији Бранислава Нушића „ДР“, док су остале епизоде снимљене по, такође Нушићевим комедијама „Мистер долар“, „Сумњиво лице“, „Народни посланик“ и „Власт“.

Љиљана уз помоћ Нинковића тражи адекватну жену за Милорада, неку која ће доћи на Мајино место и бити репрезентативна у друштву. Маја види шта јој се припрема и није спремна да тек тако допусти Љиљани да победи.

Пошто је од Косте добио новац, Живота мора да убеди Милорада да сарађује и испуни Костине жеље. Ипак, за разлику од површног Животе, Милорад види да је Костин посао веома проблематичан. Весни је јасно да Луковац жели да Милораду "немшта" аферу, али је немоћна. Шта више, Весна ће бити та која ће споран папир за потписивање морати да подметне Милораду.

Улоге: Борис Исаковић, Никола Ракочевић, Јасна Ђуричић, Срђан Милетић, Андрија Кузмановић, Јована Стојиљковић, Милош Тимотијевић, Бранка Катић, Јелена Ракочевић, Исидора Минић, Тања Пјевац, Небојша Миловановић, Љубомир Бандовић, Горан Јевтић, Јаков Јевтовић, Ненад Хераковић, Борко Брајовић, Андреј Шепетковски, Јелена Петровић, Горан Славић, Даница Максимовић, Мира Пеић Арменулић, Драгана Ђукић, Весна Чипчић, Дубравко Јовановић

Редитељ: Дарко Лунгулов
Сценариста: Бобан Јевтић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво