Читај ми!

Сумњива лица, 17. еп. први циклус

Серија „Сумњива лица“ доноси причу о друштвено-политичком успону породице Цвијовић, у продукцији РТС-а и извршној продукцији Филм Делукс. Првих 12 епизода серије рађено је по комедији Бранислава Нушића „ДР“, док су остале епизоде снимљене по, такође Нушићевим комедијама „Мистер долар“, „Сумњиво лице“, „Народни посланик“ и „Власт“.

Веља на све начине покушава да се ослободи и побегне из Животиног подрума, ни не сањајући да ће га одатле избавити неко од кога то најмање очекује. Љиљана и Живота неуспешно убеђују Милорада да Веља стоји иза наручених текстова. Како Милорад одбија да им поверује, Цвијовићи одлучују да узму ствар у своје руке.

У Сивковићевој кући настаје паника, када Оља и Смиља схвате да је министар побегао. Без Веље на располагању, Оља и Милорад морају сами наћи министра, пре него што настане проблем, али катастрофа је неизбежна. Смиља остаје да чува кућу, што неће бити ни мало једноставно јер вилу почињу да опседају Цвијовићи, али и Луковац.
Веља открива Ољи своје мотиве који стоје иза написаних текстова о Сивковићу.

Улоге: Борис Исаковић, Никола Ракочевић, Јасна Ђуричић, Јелена Тркуља, Андрија Кузмановић, Миљана Гавриловић, Јована Стојиљковић, Анђелика Симић, Милош Самолов, Милош Тимотијевић, Феђа Стојановић, Бранка Катић, Марта Бјелица, Милош Влалукин, Никола Вујовић, Марко Гверо, Јелена Ракочевић
Редитељ :Владимир Тагић
Сценариста: Милена Деполо

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво