Читај ми!

Бисер Бојане, 8. еп. 2. Сезона

У романтичној акционој комедији Бисер Бојане – друга сезона – следи наставак авантура добро знаних јунака Ђорђа Поповића, његовог оца Николе, тетке Зорке, инспектора Рајка и његове кћерке Лоле, Матије, Сандре, Ђованија. Екипи се придружила и инспекторка Чарна која уноси доста немира међу криминалце али и полицајце, јер је она бескомпромисна у намери да што савесније обавља свој посао.

Никола је закључао Ђорђа у хотелску собу не би ли га тако заштитио од опасних криминалаца. Ђорђе међутим успева да побегне из собе и одлази до Лолине приколице, али тамо од Ђованија сазна да је она отета. Инспектора Чарна се удружује са Николом и припрема за обрачун са криминалцима који су киднаповали Лолу. Криминалци од Рајка траже да им открије где се налази дрога коју је запленио. Ако Рајко неће да сарађује са њима, они ће повредити Лолу.

Главне улоге играју Славен Дошло, Вања Ненадић, Мима Караџић, Слобода Мићаловић, Андрија Кузмановић, Александар Радојичић, Јована Гавриловић и Миона Марковић. Редитељ Милан Караџић, сценаристкиње Милица Јевтић и Милена Деполо.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво