Убице мог оца, 2-10

Вук Костић, Тихомир Станић, Марко Јанкетић, Нина Јанковић и Катарина Радивојевић протагонисти су игране серија РТС-а "Убице мог оца". Сценаристи су Наташа Дракулић и Предраг Антонијевић, који је и редитељ серије. Радња серије одиграва се у Београду у садашњем времену. Александар Јаковљевић, кога тумачи Вук Костић, је млади, али већ искусни инспектор, добија први велики случај - решавање убиства ћерке јединице угледног грађевинског предузимача.

Паралелно са одвијањем истраге, која иде у неколико праваца, Александар је растрзан између две жене са којима ради на случају: младе лаборанткиње-стажисткиње Јелене (Нина Јанковић), у коју је искрено заљубљен, и јавног тужиоца Марије (Катарина Радивојевић), са којом је у вези.
Александар открива да је смрт његовог покојног оца, некадашњег полицијског инспектора, мистериозна и на чудан начин повезана са смрћу невине девојке. Потпуно сам, у борби за истину ризиковаће и сопствени живот.
Настављена је потрага за убицом Милице. Након идентификације тела и доказа које је прикупљао са колегом Мирком, Александар хапси првог осумњиченог. Ипак, осећа да нешто није у реду. Јавни тужилац Марија притиска га да затвори случај и да се подигне оптужница. Затварање случаја тражи и Александров шеф Марјановић. Једино Јелена, млада форензичарка, осећа његову дилему.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво