Комшије, 48-48

Брачни пар Здравковић-виолиниста Иван, члан Симфонијског оркестра, миран и профињен човек, и њехова супруга Милица, сликарка и поборник здравког живота, у потрази за мирнијом средином и великом жељом да коначно постану родитељи, преселили су се у кућу на селу, близу Београда. Ту су и комшије са којима убрзо постају пријатељи, а њихово дружење настављено је и у четвртој сезони серије, бројним згодама и незгодама.

Живојин је незадовољан тиме што су се Милица и Иван помирили и одустали од бракоразводне парнице. Миле зове и Анчи да глуми у представи „Сумњиво лице". Анчи је одлучила да прихвати позив фудбалског менаджера Боже да оде у његову вилу у Монте Карло и да одигра само у премијерном извођењу представе. Међутим, њој се јавља Ник због чега она одустаје и од Монте Карла и од представе и жури да се сретне са Ником у Цириху. Одатле ће заједно да оду у Њујорк.

Редитељ Милутин Мима Караџић, сценарио Владимир Ђурђевић, а улоге тумаче Небојша Илић, Милица Михајловић, Ања Мит, Милутин Мима Караџић, Милош Самолов, Наташа Марковић, Оливера Бацић, Милена Дравић, Христина Поповић и многи други.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво