Сумњива лица, 29-44

„Сумњива лица“ је серија снимљена 206. године у продукцији РТС-а и Филм де Лукс-а. Сценарио су написали Душан Милић, Петар Михаиловић, Слободан Обрадовић и Бобан Јевтић. Душан Милић је режирао првих 12 епизода по комедији „ДР“ Бранислава Нушића, док су остале епизоде по делима чувеног комедиографа -“Мистер долар“, „Сумњиво лице“, „Народни посланик“ и „“Власт“-режирали Милан Коњевић, Дарко Лунгулов као и двојица редитеља дебитаната, Горан Станковић и Владимир Тагић. У серији је играло више од 150 глумаца свих генерацијама. Главни јунак серије је млади „доктор философије“ Милорад Цвијовић и његови амбициозни родитељи-Живота и Љиљана. Они на сваки начин желе да програмирају будућност свог сина, иако се он томе жестоко противи. Жеља родитеља је да њихов лењи, незаинтересовани и размажени син, склон лаким и брзим задовољствима, постане неко и нешто, моћна „зверка“ у савременој Србији.

Алекса Жуњић и екипа предвођена Ацом Бетоном, разрађује операцију компромитовања ревизора инспектора и сви заједно крећу у хотел „Европа" да га ухвате. За то време у хотелу Милорад се спрема за одлазак код Маје и за коначно упознавање са Ацом Бетоном. Изненадни долазак Аце Бетона и екипе у хотел, убрзаће његову одлуку да ствари са Мајом истера на чистац. Аца Бетон и др Милорад Цвијовић се по први срећу и упознају.

 

Улоге тумаче Никола Ракочевић, Борис Исаковић, Анђелика Симић, Јасна Ђуричић, Срђан Милетић, Јелена Тркуља, Андрија Кузмановић, Слободан Бода Нинковић, Бранка Катић, Борис Миливојевић, Милош Биковић, Мирјана Карановић и многи други.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво