Комшије, 30-48

Брачни пар Здравковић-виолиниста Иван, члан Симфонијског оркестра, миран и профињен човек, и њехова супруга Милица, сликарка и поборник здравког живота, у потрази за мирнијом средином и великом жељом да коначно постану родитељи, преселили су се у кућу на селу, близу Београда. Ту су и комшије са којим убрзо постају пријатељи, а њихово дружење настављено је и у четвртој сезони серије, бројним згодама и незгодама.

Анчи саопштава Машану да је добила понуду за брак од Неђа и да намерава да се уда за њега. Њу заправо не занима очево мишљење већ хоће само да му предочи своју одлуку. Машан се не слаже са тим јер сматра да Неђо није права прилика за њу - пуно је старији и има две одрасле ћерке. Миле је љут на Гордану јер је схватио да она хоће да га заведе да би га Слађана открила и избацила из Иванове куће. Анчи је довела Машана у предузеће у којем ради и предлаже му да се запосли ту као камионџија.

Редитељ Милутин Мима Караџић, сценарио Владимир Ђурђевић, а улоге тумаче Небојша илић, Милица Михајловић, Ања Мит, Милутин Мима Караџић, Милош Самолов, Наташа Марковић, Оливера Бацић, Милена Дравић, Христина Поповић и многи други.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво