Сумњива лица, 24-44

„Сумњива лица“ је серија снимљена 206. године у продукцији РТС-а и Филм де Лукс-а. Сценарио су написали Душан Милић, Петар Михаиловић, Слободан Обрадовић и Бобан Јевтић. Душан Милић је режирао првих 12 епизода по комедији „ДР“ Бранислава Нушића, док су остале епизоде по делима чувеног комедиографа -“Мистер долар“, „Сумњиво лице“, „Народни посланик“ и „“Власт“-режирали Милан Коњевић, Дарко Лунгулов као и двојица редитеља дебитаната, Горан Станковић и Владимир Тагић. У серији је играло више од 150 глумаца свих генерацијама. Главни јунак серије је млади „доктор философије“ Милорад Цвијовић и његови амбициозни родитељи-Живота и Љиљана. Они на сваки начин желе да програмирају будућност свог сина, иако се он томе жестоко противи. Жеља родитеља је да њихов лењи, незаинтересовани и размажени син, склон лаким и брзим задовољствима, постане неко и нешто, моћна „зверка“ у савременој Србији.

Аца Бетон тражи помоћ од свог саветника Др Пузигаће, неурачунњивог хипохондра, како да избегне сусрет са инспектором. Маја шаље своју другарицу Сузану да пронађе Милорада и пренесе му да је држе закључану у сопственој кући. Милорада посећује Марица, кћерка власника хотела „Европа" у коме је одседо. Њих двоје брзо постају пријатељи.

Улоге тумаче Никола Ракочевић, Борис Исаковић, Анђелика Симић, Јасна Ђуричић, Срђан Милетић, Јелена Тркуља, Андрија Кузмановић, Слободан Бода Нинковић, Бранка Катић, Борис Миливојевић, Милош Биковић, Мирјана Карановић и многи други.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво