Монтевидео, видимо се, 7-10

„Монтевидео, видимо се!“ је последњи наставак серије „Монтевидео, Бог те видео“, која је редитељски првенац глумца Драгана Бјелогрлића. Сценарио (Ранко Боћић и Димитрије Војнов) је написан по истоименој књизи спортског новинара Владимира Станковића која говори о великом успеху репрезентације Краљевине Југославије – коју су тада чинили играчи из Србије- на првом Светском првенству у фудбалу у Уругвају 1930 године. Последњи наставак серије се одвија у Монтевидеу, током одржавања Првенства. Окосница радње су три кључне утакмице које су Југословени играли против селекција Бразила, Боливије и Уругваја. Тада су југословенски фудбалери направили право изненађење заузевши високо треће место.

Менаџер Хочкинс нуди играчима уговор за месту у тиму састављеном од најбољих играча Првенства света, коиј ће по завршетку такмичења, кренути на турнеју. Од Ивице Бека тражи да му доведе играче које је изабрао, али на том списку нема Моше. Тирке одлази на ручак код Долорес. На помолу је романса између Бјанке и Јакшића. За то време Моша открива да је лик монаха за којег је веровао да је гласник смрти, уствари весник оздрављења и наде.

Улоге тумаче Милош Биковић, Петар Стругар, Арманд Асанте, Предраг Васић, Небојша Илић, Војин Ћетковић, Милутин Караџић, Бранимир Брстина, Драган Николић, Срђан Тодоровић и други. Режија Драган Бјелогрлић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво