Бисер Бојане, 3-4

"Бисер Бојане" је савремена, романтична акциона комедија. Прича почиње у Београду и у Трсту а завршава се на Ади Бојани где уз низ комичних ситуација, испреплитаних породичних прича, долазимо до разрешења љубавних проблема младог Ђорђа, лекара и љубитеља природе и птица и Лоле студенткиње, заљубљене у море и кајт, као и давно прекинутог односа оца и сина..

Док Лола безуспешно покушава да задобије пажњу Ђорђа, који је опседнут идејом да свога оца Николу, бившег робијаша "изведе на прави пут", њен отац Рајко (инспектор у Улцињу), коме је Никола животна опсесија као једини нерешен случај у његовој каријери, сазнаје са ким његова ћерка проводи време. Ни Никола не гледа благонаклоно на дружење свог сина и ћерке главног полицијског полицијског инспектора...

Серија "Бисер Бојане", иако сижеом подсећа на криминалистичке приче, такав сиже је заправо само околност. Ово је заправо серија потраге. Потраге за сакривеним благом, потраге за сопственим идентитетом, потраге за нечим људским и нежним, што је понекад дубоко сакривено,али постоји у свакоме од нас.

Улоге тумаче: Милутин Мима Караџић, Славен Дошло, Вања Ненадић, Младен Нелевић, Мира Бањац, Христина Поповић, Андрија Милошевић, Дубравка Дракић, Емир Ћатовић, Оливера Бацић, Андреа Мугоша, Никола Шоћ, Влада Керкез, Ана Сакић, Душан Ковачевић, Момо Пићурић, Воја Кривокапић, Миодраг Крстовић, Енвер Петровци и многи други.
Редитељ: Милан Караџић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво