ТВ лица: Ненад Радујевић

У новом издању емисије ТВ лица као сав нормалан свет, гост је Ненад Радујевић, човек који се бави модом више од две деценије и који покушава да велики креатори из наше земље, као и њихове креације, не падну у заборав.

ТВ лица: Ненад Радујевић ТВ лица: Ненад Радујевић

Дан је почео на великој изложби поводом 50. недеље моде, где се у друштву своје сестре Наташе, присетио почетака, регистрације делатности која је стигла на 25. рођендан и на деведесете које су биле све само не право време за почетак бављења модом. У Земуну, крају у коме је одрастао, говорио је о сусретима и познанствима које је стекао захваљујућиу послу, па је тако у два наврата имао прилику да се дружи са Деби Хари, популарном Блонди, а у Београду у време Песме Евровизије био је домаћин познатом креатору Жан-Пол Готјеу.
Емисија је завршена на модној ревији посвећеној Јованки Броз, где је уз свесрдну помоћ њене породице успео да спасе материјале који су остали у заоставштини и да креатори из бивше Југославије од њих сачине посебну колекцију. Жеља Ненада Радујевића је да Београд добије музеј моде.

Аутор: Тања Петернек Алексић 

Реприза , 31.  јануар у 05:00 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво