ТВ лица: Невена Вукес

Младу глумицу публика је упознала као Невену Ристић у серији Цват липе на Балкану а затим је играла и у серијама Бићемо прваци света и Војна академија.

Невена се у међувремену преселила у Марију Бистрицу, данас се презива Вукес и у браку је са популарним младим музичарем Марком Вукесом. У марту прошле године њихова кућа је срушена у земљотресу који је погодио Хрватску, а млади пар од тада живи у контејнеру површине 12 квадратних метара. У време пандемије короне, у ситуацији која их је затекла, нису изгубили веру да ће бити боље. Своје напоре да од контејнера направе дом снимали су и објавили као кратке епизоде под називом Наш нови почетак, у којима су показивали како сами праве веранду, од бурића намештај, саде башту.

Интервју са младим паром почео је у Крагујевцу, где су били у посети Невениној мами, а настављен је на представи позоришне трупе Вихор, који је оформила са колегама. После аплауза у Београду, Невена се са супругом исте ноћи вратила у привремени смештај који су толико заволели да хоће, када им буде завршена нова кућа, да га откупе.
Аутор Тања Петернек Алексић

Реприза, 06. април у  05:35

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво