Читај ми!

Muzzik video 2020, 13-16

ЕЛЕКТРО ДЕНС. „Звук 21. века“ И у селекцији најбољих електро денс видеа на фетивалу AMVA 2020, жири је имао велики посао, али који је поджанровска разноврсност учинила занимљивим и забавним. Музичку, продукцијску оригиналчност пратио је и филмски еснаф реализујући изванредне кратке музичке филмове.

Грамофонџије уз вокалну подршку Милане Поповић познате као Maat Bandy, која пева о свакодневним животним и љубавним изазовима кроз које сви повремено пролазимо. Музичар и уметник Берин Тузлић, који је на домаћој и интернационалној музичкој сцени познат као dRUMELODY, представио је спот за сингл "Blood", који се налази на албуму ''Hyperbola''. Видео спот је снимљен у пустињи Уједињених Арапских Емирата. У ЕДМ селекцији нашао се и македонски бeнд Duper са видео синглом „Пак и Пак". У Дорћолском народном позоришту Земља Грува снимила је видео сингл „Мама", који је изазвао велику пажњу и наговестио жанровски развој бенда ка комплекснијој ЕД музици. Овај жанр је омиљени и Иди Престер, што доказује у видео синглу „Минута". Минималистички видео се показао као изванредна ''Формула'' за Кендија. Још један београдски, условно, млађи извођач нашао се у овој селекцији - Марко Мандић са видеом „Нисмо успели". Загребачки електро састав Sun U је у узбудљивом видеу „Т.Р.А.Г". интегрисао поло денс, плес на свили и паркур. Там је још један нови извођач који ову селекцију води „Све даље". Ка још једном новом имену Hurricane са видеом који затвара ову селекцију „Want ya".
Не пропустите нову епизоду серијала „MUZZIK VIDEO 2020".

Фестивал вреднује остварења у музичкој, филмској и видео-продукцији музичком жанровском селекцијом (поп, рок и сродни модерни музички жанрови) и филмско-видеографском струковном наградом. РТС 3 од 1. марта приказује серијал од 16 емисија којима гледаоце упознаје са остварењима изванредне регионалне видео-продукције.

Реприза, 14. март у 08:01

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво