На веслу прича: Драгана Младеновић - Град који гута

Брзина уби. Немаш када да осетиш корен свести о себи. Град као неопходност. Пази да те не огребе...другост било каква. Пажљиво пази да држиш одстојање. Два краја истине. Тражиш ли је? Туђе нећемо, а своје немамо...ако није отровни улични смог. Мржња на сваком кораку. Природа је само метафора. Заборав. Нешто слатко?

Драгана Младеновић рођена је 1977. године у Франкенбергу, Немачка. Магистрирала је на Филолошком факултету у Београду. Објавила је осам збирки песама за одрасле и једну збирку песама за децу. Збирка „Родбина" преведена је на немачки и шведски, а песме су јој превођене и на италијански, енглески, мађарски, француски, грчки и словеначки. Заступљена је у антологијама, периодици и стрип-издањима. Добитница је три награде за поезију и једне за причу. Ради у служби за односе с јавношћу у САНУ.

ТРЕЈЛЕР: https://youtu.be/ykHZiTYQzTw

Редитељ, аутор концепта: Растко Шејић; композитор: Владимир Лешић; директор фотографије: Часлав Петровић; сниматељ: Марко Ристић, Мирослав Миловановић (дрон); монтажер: Милан Пејновић; дизајнер: Зоран Мујбеговић; асистент камере: Милан Џодић; спикер: Александар Новаковић; чамџије: Миша Тимченко, Драган Антонијев, Игор Тимченко; интро анимација: Коста Миловановић, Мирослав Спајић.

Пројекат подржали: Министарство културе и информисања, Град Панчево

Продукција: Удружење „Шта хоћеш" 2018.

Реприза, 14. јануар у  06:10 и 14:10

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво