На веслу прича: Јасмина Топић - Моја летња прича

Постоји ли друга стварност? Где се крије оно исконско и романтично? Можда у Велој Луци, у којој се ништа не дешава. Сунчана мрена на оку. Шмек. Адриа. Сардине и каменолом. Брод Марин и Госпа Сњежна. Ко одлази и ко чека? Ослони се на сену. Вино изразито жуто. Млечни пут за опекотине. Сан је дозвољен.

Јасмина Топић рођена је 1977. године у Панчеву. Завршила је Филолошки факултет у Београду. Објавила је шест збирки песама. Заступљена је у антологијама и периодици својом прозом и поезијом. Добитник је награде Матићев шал за збирку песама Пансион. Метаморфозе 2002. године. Резиденцијално је боравила као уметница у Бечу, Ријеци, Тирани, Грацу и у Шведској. Бави се различитим начинима иступања поезије у простор мултимедија.
ТРЕЈЛЕР: https://youtu.be/jG-HnBKAqtU

Редитељ, аутор концепта: Растко Шејић; композитор: Владимир Лешић; директор фотографије: Часлав Петровић; сниматељ: Марко Ристић, Мирослав Миловановић (дрон); монтажер: Милан Пејновић; дизајнер: Зоран Мујбеговић; асистент камере: Милан Џодић; спикер: Александар Новаковић; чамџије: Миша Тимченко, Драган Антонијев, Игор Тимченко; интро анимација: Коста Миловановић, Мирослав Спајић.

Пројекат подржали: Министарство културе и информисања, Град Панчево
Продукција: Удружење Шта хоћеш 2018.

Реприза, 12. јануар у  01:40 и 09:40

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво