Читај ми!

На веслу прича Горан Васовић: Плесати о архитектури

Пар акорда, АБЦ поп песме, то је само за девојчице, шале се шаљивџије… Нема звука родног краја, ни патоса завичаја. Али припадаш култури. Покушаваш да одсвираш ону песму коју си увек желео да чујеш. Како је то кад те прогони хармонија, кад не можеш даље од рефрена… Кад исцедиш суштину из себе, тренутни осећај света сложиш у мелодију, неколико стихова, ритам корака и рима... Није то за причу…

Горан Васовић рођен је 1968. године у Врбасу. Основну и средњу школу завршио је у Бечеју. Дипломирао је на Економском факултету у Суботици 1994. године. Бави се спољнотрговинским пословањем у предузећу „Сојапротеин". Фронтмен је и аутор песама поп групе „Ева Браун" која постоји од 1989. године.
ТРЕЈЛЕР: https://youtu.be/a02poqpc96c
Редитељ, аутор концепта: Растко Шејић; композитор: Владимир Лешић; директор фотографије: Часлав Петровић, ДП; сниматељи: Марко Ристић, Лав Бока - дрон; монтажер: Милан Пејновић; арт директор: Зоран Мујбеговић; веслачи: Парк природе „Стара Тиса" код Бисерног острва - Дамир Толмач, чувар парка природе, Живко Милин, рибочувар, Веселин Ћурчић, шеф чуварске службе; спикер: Александар Новаковић; интро анимација: Коста Миловановић, Мирослав Спајић.
Пројекат подржали: Министарство културе и информисања, Општина Бечеј
Продукција: Шта хоћеш ©2020. wdoyouw.org

Реприза, 24. децембар у 01:40 и 09:40

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво