Студио 6: Владимир Пејковић – Позоришни вртлог

Емисија Студио 6 до сада је угостила велики број домаћих и страних стваралаца нових тенденција и свежих приступа савременој, wоrld, етно, џез и импровизованој музици. 

Владимир Пејковић, наш композитор, први пут је у овим арaнжманима и облику одсвирао своју позоришну и филмску музику уживо пред публиком у студију.  Поред Пејковића, на клавиру, клавијатурама и бас гитари, наступили су и Соња Лончар и Андрија Павловић, клавијатуре и синтисајзери, Ања Ђорђевић, глас, Дамјан Бабић, гитара, Немања Аћимовић, удараљке и Душан Петровић, саксофон.
 
У раду овог аутора рођеног 1976. године, поред писања камерне музике, значајно место заузима музика за позориште и филм. Компоновао је музику за више од сто тридесет позоришних представа различитих жанрова и неколико играних филмова. Поред компоновања, учествује у институционалним и независним продукцијама широм Србије и региона, у пројектима као музички супервизор, дизајнер звука и извођач (клавир, гитара, бас-гитара, жива електроника), сарађује са бендовима Јарболи, Црви, LP Electro. За ауторске радове је више пута награђиван.

Ауторско уреднички тим: Невена Поповић, Ивана Неимаревић, Ксенија Стевановић
Режија: Иван Милановић
Дизајн звука: Зоран Марић

Реприза, 01. октобар у  04:24 и 12:24

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво