ТВ лица: Бојана Никитовић

Да ли је одрастање уз оца, легендарног коментатора Драгана Никитовића, одредило однос према филмским звездама са којима је радила?

Како изгледа креирати костиме за Ентонија Хопкинса, Ванесу Редгрејв, Киру Најтли и многе друге светске звезде? Зашто је Бил Мареј остао без текста кад није дозволила да коментарише Србију? Како је одлучила да остане у Београду, иако је Ворен Бити питао када ће се преселити у Холивуд? Како је упркос свему остала као сав нормалан свет?

Бојана Никитовић, светски позната костимографкиња, пожелела је да дан проведен са екипом емисије ТВ лица почне у Народном позоришту, у кројачници за коју је везују сећања на почетак успешне каријере. Девојчица која је одрастала уз популарног оца Драгана Никитовића, коју је у Трст на сладолед водио Мате Парлов, одувек је желела да се бави костимом. Данас само жали што легендарни Никита није доживео да види њен велики успех и бројне филмове за које је радила костим.

У емисији ће се присетити доделе Оскара 2007, када је била асистент Милени Канонеро са којом је радила филм Софије Кополе Марија Антоанета, који је награђен Оскаром, сетиће се честитке Тома Круза, говориће о перфекционизму због кога и данас, ако треба, ноћу фарба кошуље за сцену као на почетку каријере, а у њеном стану дочекаће нас Бојанина мајка која јој је несебична подршка.

Реприза, 18. јун у  06:14 и 14:14

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво