Три боје звука: Јарболи, Сара Јовановић и Ракила

Београдска група Јарболи ради у истом саставу од свог почетка, деведесетих година прошлог века. На српској музичкој сцени важе за бенд који у оквирима источноевропског рокенрола, како дефинишу свој звук, ствара музику коју воле и њихова публика, али и њихове колеге музичари.

Аутентичан музички израз и наглашена текстуална порука песама које стварају, показали су се као успешан образац у досадашњој каријери овог бенда. На сцени Три боје звука чућемо уживо њихова три велика хита.

Сару Јо, талентовану поп певачицу, публика воли и верно прати од такмичења у телевизијским шоу програмима. У међувремену, у оквиру групе Моје 3 представљала је нашу земљу на такмичењу Песма Евровизије, али је и активно радила на својој соло каријери. У сарадњи са Марком Мандићем објавила је сингл Ко је овде ко, који ћемо у нашој емисији слушати у потпуно другачијем аранжману. Сару Јо пратиће гудачки квартет Wonder Strings, перкусије и гитара коју ће свирати Александра Милутиновић, композиторка Сариних популарних балада.

Ракила је нови састав добро познатог музичара наше музичке сцене, Петра Јелића из Ју групе. У новом бенду он је не само гитариста, већ и главни вокал. Музика коју ствара ова новосадска група припада мејнстрим рокенролу, а њихов енергични наступ покреће публику и шири позитивну енергију. У емисији Три боје звука представиће се песмама које ће се наћи на њиховом првом албуму, на коме су сарађивали с енглеским продуцентом Џоном Бартоном.

Водитељ: Бојан Перић
Уредник емисије: Јелена Влаховић
Редитељ: Игор Басоровић

реприза, 24. јул у 00:05 и 08:05

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво