Милијарде, 6-36

Комплексна драма о улози политике у свету њујоршких високих финансија стиже на РТС. Изванредни магнат хеџ фондова, Боби Екс Екселрод, и дрски државни тужилац, Чак Роудс, играју опасну игру са милијардерским улозима, у којој победник односи све. А ко ће бити тај победник гледајте на Првом програму РТС-а, радним данима око поноћи. Радним данима на РТС 1, око поноћи, реприза на РТС 2, у 14.00 ч. (Billions, 2016)

Добитници Емија и Златног глобуса, Пол Џијамати и Дејмијан Луис, звезде су ове напете серије о сукобу двојице моћних мушкараца. Путеви промућурног и препреденог државног тужиоца, Чака Роудса, и изванредног и амбициозног магната хеџ фондова, Бобија Екса Екселрода, ускоро ће се укрстити, а сваки од њих користи сву своју памет, моћ и утицај да надмудри оног другог. Окидач сукоба је Венди, Родсова супруга, која ради као психолог у Акселродовој фирми.

Ликови у серији као да играју непрекидну партију покера, блефирајући до високе позиције, а онда опет блефирају са намером да је задрже.

Осим тога, у њој можете видети неке од најбољих телевизијских перформанса у овом тренутку, без обзира на то што су неки од њих игнорисани од стране гласача при додели Емија.

Оно што је посебно занимљиво је да се креатори "Милијарди" користе провереним рецептима, а то је или да ток радње иде у назад или да прикажу неколико верзија радње, па тек онда открију која се стварно десила...

У овој провокативној серији, инспирисаној стварним догађајима, улози се мере милијардама.

Улоге: Дејмијан Луис, Пол Џијамати, Меги Сиф, Тоби Леонард Мур....
Креатори серије: Брајан Копелман, Дејвид Левијен, Ендру Рос Соркин

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво