Студио 6: Нежни Далибор

Бенд Нежни Далибор наступом у оквиру серијала Студио 6, директно на фреквенцијама Трећег програма Радио Београда и уживo на каналу РТС 3, представио је, између осталог, и нови албум У слојевима.

Нежни Далибор иза себе има три студијска албума: Средства и вештине (2008), Нормалан живот (2011) и Нежни Далибор (2013). Бенд је дискографски дебитовао са синглом Значајан догађај на компилацији Јутро ће променити све? (2007), у саставу Ивица Марковић (гитара и вокал), Бранимир Богдановић (бубањ) и Љубомир Вучковић (бас и вокал). Крајем 2011. године бенду се на гитари, синтисајзеру и специјалним ефектима придружио Давор Сопић, а крајем 2012. године добили су и новог бубњара, Драгана Јовановића Гагија.
Концерти у Студију 6 Радио Београда, јединствен су формат, на којима је могуће и присуство публике. Уживо се преносе једном месечно и РТС 3 директно преноси укључење у живо радијско емитовање концерата.
Сарадњом између РТС 3 и Трећег програма Радио Београда, директни преноси ових догађаја пружају најбоље од оба сегмента радија и телевизије - беспрекоран тон који омогућава контекст студијског извођења и слику врхунског квалитета, захваљујући чему публика може преко ТВ екрана да открије и доживи позорницу музичких експеримената и нових могућности.

Ауторски и уреднички тим: Ивана Неимаревић, Ксенија Стевановић и Невена Поповић
Дизајн звука: Зоран Марић
Директор фотографије: Игор Милићевић
Режија: Иван Милановић

реприза, 23. април у 04:50 и 12:50

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво