Читај ми!

Aутопортрет: Ангелина Атлагић

Ова емисије серијала Аутопортрет посвећена је Ангелини Атлагић. Огољено људско тело и кожа испод које се крије којекакава свет, тражи њене материјале, кројеве, хаљине и одела. И када са папира закораче на сцену, и да ћуте – изгледом би говорили. То је уметност Ангелине Атлагић.

Њени раскоши костими су притајена жеља многих глумаца и балетских играча. Њене креације за балет „Успавана лепотица" који је изведен у Санкт Петербургу су по први пут у Русији представљене и на класичној модној ревији. Ангелина Атлагић у емисији говори у какве би костиме обукла еминентне европске позоришне редитељељ, али и о сновима и реалности, открива уредница емисије Снежана Стаменковић Јојић.
Питања за Ангелину Атлагић за ову емисију стигла су из целог света. О изазовима, комуникацији, о простору који се отвара за индивидуалну креацију али и заједнички рад, Ангелина Атлагић разговараће са редитељем Борисом Миљковићем у рубрици „Дијалог".
Како је на њену каријеру утицао Јован Ћирилов, Ангелина Атлагић открива у разговору са редитељком Борком Павићевић.
Река је тајно место на којем гошћа проналази инспирацију и где се одмара, а њен музички избор у емисији су пијанисткиња Леа Давогић и сопран Марија Совран.
Уредник емисије је Снежана Стаменковић Јојић, сценариста Тамара Барачков, а редитељ Иван Милановић.

реприза, 17. септембар у 10:57

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво