Срце злочина: Девизна пензија

Половином 2002. године два девизна пензионера нестала су у року од 60 дана у Стапару, месту поред Сомбора.

Ни после разговора са мештанима и родбином несталих, није било напретка. Тела нису откривена. Десет месеци касније у суседном селу нестао је још један девизни пензионер. Његово тело је пронађено у његовој кући - измасакрирано. Постоји ли веза између та три случаја? Шта се догодило са несталим особама?

Последњу епизоду првог серијала емисије "Срце злочина" гледајте у уторак у 22.00 на Првом програму РТС-а.

Реконструкције случајева снимане су на аутентичним локацијама, са актерима који су, у великом броју случајева, и сами учествовали у истрагама. Приче су илустроване и судском и полицијском документацијом - фотографијама, снимцима и документима. Саговорници су сведоци злочина, жртве, полицајци, судије, тужиоци, адвокати, доктори, психолози, форензичари, представници државног и невладиног сектора.

Уредник емисије: Вељко Медић

Редитељ: Тодор Попов 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво