Филм

Лаф у срцу

У болници, на вежби, Владимир, студент медицине, долази у сукоб са професором, потом губи илегални кревет у студентском дому и разочарава девојку која га воли.

Владимир се запошљава у породици Саве Митровића као кућни помоћник. Са кутлачом, усисивачем и књигом треба издржати до задњег испита.

Али, Владимир ће заједно са Булетом сазнати како њихова младост и спонтаност ремете све што додирну. Руши се породична срећа као кућа од карата, сређеност се претвара у хаос, живот постаје комедија пуна дугова и без иједног циља.

Улоге: Никола Симић, Милена Дравић, Ирфан Менсур...

Режија: Мића Милошевић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво