Јутарњи програм

29. новембар је остао у сећању генерацијама које су га славиле, подсећајући на нерадне дане, полагање заклетве, плаве капе и црвене мараме. И зашто је још важан? Зашто на Титовом гробу нема идеолошких обележја и који су још "митови српске историје", гледајте после пола 9.

Од уторка се не смирује тло Балкана. Зато говоримо о томе како да се понашамо и где да се склонимо, ако осетимо земљотрес.

Сећате ли се прошлогодишњег такозваног "црног петка"? Кажу да су због преоптерећења отказале покретне степенице у неким тржним центрима. Зашто смо спремни да трошимо и оно што немамо, купујемо оно што нам не треба?

Како су научнице из Новог Сада искористиле знање и отвориле предузеће за производњу препарата од лековитог биља?

Некада је био најмлађи члан тима који је освојио светско првенство у кошарци, 1979. у Манили. Говорили су да уз Дражена Далипагића има највећи одраз у земљи. Наш гост биће Петер Вилфан.

Говорићемо и о 40 година од почетка Новог таласа. Музички гости биће Бане из МВП-ија и Јела Чело.

Уредник: Душица Тасић

Водитељ: Драгана Косјерина

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво