РТС караван Најлепше народне песме: Косовска Митровица

РТС- ов караван Налепше народне песме овог четвртка стиже у Косовску Митровицу!

Публика ће уживати у несвакидашњем концерту који ће бити посвећен и 95. рођендану најстаријег медија на Балкану, Радио Београду.

Уз пратњу Народног оркестра РТС- а, под управом Владе Пановића наступиће Снежана Ђуришић, Радиша Урошевић, Чеда Марковић, Данка Стојиљковић, Невена Божовић, Ранко Шемић и Јелена Спирић, Катарина Шулкић, квартет "Луча" и група "Медени месец".

Водитељи програма биће Бојана Марковић, Милена Шишкин, Срђан Ивановић и Ненад Камиџорац.

Једанаести по реду концерт "РТС караван- Најлепше народне песме", биће одржан у четвртак 12. септембра од 21.00 у Косовској Митровици а можете га пратити исте вечери и на Првом програму Радио- телевизије Србије од 22 сата. На Првом програму Радио Београда директан пренос почеће у 21 сат.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво