Јутарњи програм

У најтоплијем дану године, тражимо утеху у томе да је било и топлијих година. Или није? Зашто нам изгледа да је лето које дође најтоплије у историји?

Ни викенд за нама није прошао без тешких саобраћајних несрећа. Саобраћајна полиција почиње са појачаном контролом брзине кретања возила. Јутарњи програм наставља да говори о свим опасностима која умор и неприлагођена брзина доносе.

За неколико дана добићемо нови ауто-пут од Обреновца до Љига. Шта нам доноси, колико ће да олакша путовања ка Црној Гори, Златибору и другим туристичким одредиштима?

Проверавамо шта смо добили и да ли смо нешто и изгубили доласком интернета и нових технологија.

На рекреацију се може без мобилног телефона, али не и без контроле лекара, каже докторка Марија Анђелковић. Да ли уопште знамо шта нам телефон "говори" док трчимо?

Између две европске утакмице, гост Јутарњег програма је Саво Милошевић, тренер Партизана.

У студио нам долази један од најтраженијих Срба у Америци.

Питали смо шта су то "змијски дани".

Гуча је завршена, очекујемо Прву трубу Дргачева. На крају емисије говоримо и о Фестивалу српске народне музике у Приликама код Ивањице.

уредници: Душица Тасић и Александар Туцаковић

водитељ: Сања Драгићевић Бабић

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво