Адреналин 2- Високи напон

Настављајући тамо где је претходни филм стао, наставак под називом "Адреналин 2: Високи напон" затиче Чева како преживљава своју готово сигурну смрт на улицама Лос Анђелеса, само да би га отео тајанствени кинески мафијаш. (Crank: High Voltage, 2009)

Три месеца касније, Чев се буди и схвата да је његово готово неуништиво срце хируршким путем уклоњено и да га је заменио тикер на батерије којем је потребан непрекидан доток електрицитета да би радио. Након опасног бекства од својих отимача, Чен је поново у бегу, овог пута од харизматичног мексичког шефа банде Ел Хурона и кинеске тријаде коју предводи опасни стогодишњи Пун Донг.

Поново се обративши за медицинску помоћ доктору Мајлсу , примивши помоћ од Винуса, брата близанца његовог пријатеља Кајла и поново успоставивши везу са својом девојком Евом, која сада зна чиме се он бави за живот, Чев је одлучан да поврати своје право срце и освети се онима који су га украли, кренувши у наелектрисану потеру кроз Лос Анђелес, где је могуће урадити све само да бисте остали у животу.

Улоге: Џејсон Стејтам, Ејми Смарт, Бај Линг, Ефрен Рамизер, Двајт Јоакам...

Режија: Марк Невелдин, Брајан Тејлор

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво