Кошарка (ж): ЕП, Србија - Русија

Победом против репрезентације Белорусије, кошаркашице Србије направиле су значајан корак ка завршници Европског Првенства.

У другом колу следи много тежи задатак, јер је противник репрезентација Русије. Русија је изгубила у првом колу од Белгије, па је у тежој ситуацији него наша репрезентација, која већ има једну победу.

Међутим, да би поново славиле у Зрењанину, наше кошаркашице морају да одиграју много боље него у првом колу. Селектор Србије Марина Маљковић није била задовољна игром против Белорусије без обзира на победу.

И она и наша кошаркашка јавност очекују бољу игру наше репрезентације и победу против Русије. У колико поново буду успешне наше кошаркашице биће на корак од директног пласмана у четвртфинале.

Утакмица се игра у Зрењанину, у 20:20ч, а РТС је емитује на Првом програму.

Коментатор је Петар Денда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво