У сусрет Светском првенству у кошарци 2019.

Шаренац: Играћете голф са Богдановићем, игрице са Недовићем, тенис са Теодосићем, певаћете са Марјановићем, и све то у серијалу У сусрет Светском првенству. Од 18. јуна, сваког уторка и петка од 22.00 на РТС 1, Слободан Шаренац окупља нашу кошаркашку репрезентацију по целом свету, и проверава њихову борбену спремност у серијалу У сусрет Светском првенству.

У првој епизоди серијала "У сусрет Светском Првенству" придружите се Слободану Шаренцу у шетњи по плажи док, у граду анђела, разговара с Милошем Теодосићем.

Тео ће нам причати о својој каријери, правом времену за улазак у НБА, о томе када је знао да је постао кошаркаш и о својој сада најбитнијој улози - улози родитеља. Сагледаћемо његов живот из другог угла, а он ће нам открити ко су му идоли, шта сматра првим успесима, како је играо кошарку с Новаком Ђоковићем и много тога другог. Придружите се њему, Слободану, Јелисавети и псу Љубици док разговарају о томе шта их је спојило и какав је живот у Холивуду.

Све очи света крајем лета биће уперене ка Кини и Светском првенству у кошарци. Орлови ће храбро бранити боје своје земље, а уочи најважнијег кошаркашког догађаја у сезони, изабраници селектора Ђорђевића ексклузивно за РТС отворили су врата својих клубова, али и домова.

Водитељ се запутио преко океана како би се лично уверио у то како напредују наши кошаркаши и припреме за Светско првенство. "Прокрстарили смо Америком и Европом у жељи да вам дочарамо њихове животе на нешто другачији начин", нагласио је Шаренац. Нека од највећих имена светске кошарке показаће вам како усклађују обавезе према својим матичним клубовима и репрезентацији. Први пут након порођаја, за српске медије говориће и Јелисавета Орашанин Теодосић, а своја искуства са вама поделиће и Жељко Обрадовић, Предраг Стојаковић, Игор Кокошков и многи други.

Осим тога што ћете упознати наше шампионе у до сада невиђеним издањима, сазнаћете и како NBA чаролија изгледа када се рефлектори погасе, али и шта о нашим репрезентативцима имају да кажу њихове колеге саиграчи, тренери и животни партнери. Од кошаркаша ћете чути колико им је битан наступ у репрезентацији, какви су им међусобни односи и зашто је позив селектора једно од највећих достигнућа у каријери сваког спортисте.

"У сусрет светском првенству", од 18. јуна, сваког уторка и петка од 22.00, само на РТС 1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво